Klima foredrag Vægkunst Klimaændringer
 
 

FOREDRAG

Kom med til den fortryllende arktiske verden med masser af farverige billeder og fortællinger.

 Jeg tilbyder at holde billedeforedrag om arktisk natur, hvor jeg tager udgangspunkt i mine egne rejseoplevelser. Det er en fortælling om naturen, vilde oplevelser og et hav af pletskud fra det arktiske område i Grønland, på Island og fra området omkring Svalbard. 

 Jeg har besøgt Svalbard som en af de ”første turister” i 1985, boet i Grønland, rejst på flere ture med verdens bedste isbjørneforskere fra Rusland og Norge, boet i en nedlagt russisk mineby, haft fantastiske men også nedslående oplevelser med isbjørne, frosset - vildt meget, og mødt rigtig mange dejlige mennesker på mine ture.

 Få et unikt indblik i, hvad klimaforandringerne betyder i det arktiske område. Et foredrag der på en positiv måde og med fokus på arktisk skønhed, kan være med til at løfte vores fælles motivation for at gøre en ekstra klimavenlig indsats.  

Ring for en snak om mulighederne og referencer. Foredraget kan tilføres tema med gode rejseforslag i de arktiske områder. I virksomhedsregi kan det være et gå hjemmøde, med temaet ”Arktisk natur - er den her om 25 år?” m.m. Det handler ikke om den store løftet pegefinger, men om, hvad vi hver især kan gøre for at bevæge os i den rigtige retning.

Læs mere om min historie.